riwood gevelprofielen
Lacroma House
CONO Kaasmakerij

Home » Realisaties » Envirodeck » Zegersplas

Zegersplas

In opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn werd in augustus 2019 door Van Vliet Civiele Techniek de nieuwe steiger met een dek van houtcomposiet bij Wet ‘n Wild aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn gerealiseerd. Deze steiger is de toegangssteiger voor de waterskibaan en wordt ook gebruikt door recreanten en wandelaars.

De dek-delen van de steiger bestaan uit stalen verzonken en gecoate frames met daarin IPE-liggers en daar bovenop geen dek van hout, maar van houtcomposiet. De steiger is voorzien van koffiebruine Envirodeck Mega Deck planken, de zitbanken zijn bekleed met Solid Deck. Envirodeck is onderhoudsarm, (zee)waterbestendig en behoudt een veilig antislipniveau (R11) ook als het nat is.

2019
Gemeente Alphen aan den Rijn
Van Vliet Civiele Techniek
Alphen aan den Rijn
Envirodeck Solid & Mega Deck - koffiebruin
Link naar project watersteiger + video 

 

De juiste oplossing voor uw project.

Wij gaan graag met u het gesprek voor het kiezen van de juiste productoplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over de materialen, technische details en specificaties. Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Meer realisaties

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.