Home » RIWOOD » DKG vloerdelen

DKG vloerdelen

Circulaire, holle planken van rijstvliescomposiet. Zeer geschikt als balkon-, (dak)terras- of galerijvloer, maar ook in combinatie met de RIWOOD gevelbekleding. Leverbaar in 4 kleuren en
3 uitvoeringen: geschuurd, met groeven of geborsteld. Door de toevoeging van en is RIWOOD materiaal kleurecht te noemen.

RIWOOD DKG rijstvliescomposiet terrasdelen, bestaan uit 15% rijstvlies (afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie), 26% calciet (bijproduct van drinkwaterzuivering) en 52% post production recycling kunststof. De vloerdelen zien eruit als hout én voelen aan als hout. Echter vergeleken met hout zijn ze veel minder gevoelig voor verkleuring, ongedierte of vocht. Ook zijn de vloerdelen vrij van knoesten en splinters, warmen niet snel op en kunnen goed tegen chloor of zout. RIWOOD DKG terrasplanken zijn, afgezien van een naadloze aansluiting op de gevel, ook een perfecte oplossing voor vloeren waarop veel met bloten voeten wordt gelopen. Zoals een vlonder rondom een zwembad of jacuzzi. Het materiaal warmt niet snel op en heeft een comfortabel antislip niveau.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Realisaties

  • De gevel van chalet-Loretto is voorzien van RIWOOD gevelbekleding in de kleur walnoot.
  • 5 viaduct balustrades langs de N34 “hunebed highway” bekleed met rijstvliesmateriaal.
  • De gevel van deze woning is inclusief de bewegende garagedeur, voorzien van RIWOOD.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over RIWOOD DKG vloerdelen, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.