Home » RIWOOD » Universele profielen

Universele profielen

Holle en massieve universele RIWOOD profielen ter ondersteuning of afwerking van PK, CP & DKG profielen. Zeer bestendig tegen buiteninvloeden en gewoon net als hout te verwerken. Geen speciaal gereedschap benodigd.

Een uitgebreide selectie van holle en massieve universele RIWOOD profielen ter afwerking of ondersteuning van uw terrasvloer of gevel. Afhankelijk van het specifieke profiel in de standaard 4 kleuren of ongekleurd leverbaar. Net als hout te verwerken en na hun lange theoretische levensduur volledig recyclebaar. Het materiaal oogt en voelt als hout maar biedt de onderhoudsarme en bestendige voordelen van kunststof. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

UNIVERSELE PROFIELEN

Kleuren

Productspecificaties

Er is maar beperkte informatie beschikbaar over deze profielen gezien ze voornamelijk voor de onderconstructie of afwerking zijn. Tevens zijn ze allemaal optioneel leverbaar in een hoge brandklasse (FR).

Realisaties

  • RIWOOD architraven rond de vensters, wanden van de garage en het guesthouse.
  • Uitbouw woning te Drachten voorzien van fraaie maatwerkkleur PK gevelprofielen.
  • Particuliere woning in Haren voorzien van fraaie, kleurvaste RIWOOD profielen in de kleur …

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over RIWOOD Universele profielen, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.