Home » Toebehoren » Verhoogde dek oplossingen

Verhoogde dek oplossingen

Bij het opplussen van een galerij of het aanleggen van een terras moet er met diverse factoren rekening worden gehouden zoals gewicht, waterafvoer, stabiliteit en onderhoud. Dit is belangrijk voor het loopcomfort en de levensduur van de vloer. Het modulaire systeem van Envirolift biedt een onderhoudsarme, stabiele en levensloopbestendige vloer.

Raptor terrasdragers én de aluminium fundatieprofielen van Envirolift zijn licht van gewicht, weersbestendig, eenvoudig te monteren en modulair op te bouwen en uit de breiden. Hierdoor is het precies af te stellen op de situatie in termen van hoogte, gewicht en afschot. Realiseer hiermee vrij eenvoudig en snel een stabiel, onderhoudsarm en levensloopbestendig loopoppervlak dat bijzonder lang mee gaat. Er blijft voldoende ruimte vrij onder de vloer voor het wegwerken van bijvoorbeeld leidingen of kabels. Dit systeem biedt de optie om de veiligheid en leefplezier bij bestaande appartementencomplexen te vergroten, dit door hinderlijke drempels en gootjes weg te werken. De hoge vochtbestendigheid van de individuele onderdelen maken ze tevens zeer geschikt voor plaatsing rondom grote waterpartijen (zwembaden, vijvers of fonteinen).  

Aluminium fundatieprofielen

Raptors terrasdragers

Koppelstukken

Klemmen, hoekbeugels en montageplaten

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Verhoogde dek oplossingen, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.