Home » Envirodeck » Gesloten dek oplossingen

Gesloten dek oplossingen

Een gesloten balkon-, galerij- of terrasvloer heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat o.a. sleutels, dennennaalden, geld of ringen niet langer tussen de planken door kunnen vallen.

Het gesloten dek, oftewel Closed Deck, omvat plankprofielen met daartussen een speciaal op maat gemaakt brandveilig en slijtvast rubbervoegprofiel geklemd. Het rubberprofiel zit hierbij stevig in de lengterichting tussen de planken vast en kan er niet zomaar tussenuit worden gepulkt. Hemelwater wordt afgevoerd in de legrichting/afschot van de vloer. Het Closed Deck wordt vaak toegepast in vrijdragende balkon- en galerijvloeren, het onderliggende oppervlak ondervindt hierdoor veel minder last van hemelwater, schoenvuil of kleine vallende objecten. Deze oplossing is waterkerend maar niet waterdicht, omdat de dichtheid van de vloer afhankelijk is van diverse factoren zoals o.a. de onderconstructie.

Gesloten voegprofielen

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Toebehoren Gesloten dek oplossingen, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.