Home » Envirodeck » Gesloten balkon- of galerijvloer

Gesloten balkon- of galerijvloer

Een gesloten balkonvloer of galerijoppervlak heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat o.a. sleutels, dennennaalden, geld of ringen niet langer tussen de planken door kunnen vallen.

Het gesloten dek, oftewel Closed Deck, omvat Envirodeck plankprofielen met daartussen een speciaal op maat gemaakt brandveilig en slijtvast rubbervoegprofiel geklemd. Het rubberprofiel zit hierbij stevig in de lengterichting tussen de planken vast en kan er niet zomaar tussenuit worden gepulkt. Hemelwater wordt dan een gesloten galerijvloer afgevoerd in de legrichting/afschot van het loopoppervlak. Het Closed Deck wordt vaak toegepast in vrijdragende balkon- en galerijvloeren, het onderliggende oppervlak ondervindt hierdoor veel minder last van hemelwater, schoenvuil of kleine vallende objecten. Deze oplossing is waterkerend maar niet waterdicht te noemen, dit omdat de dichtheid van de vloer afhankelijk is van diverse factoren zoals o.a. de onderconstructie en de plankuiteinden open moeten blijven zodat het materiaal kan blijven werken.

Gesloten voegprofielen

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Toebehoren Gesloten balkon- of galerijvloer, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.