Niets is zo mooi als de natuurlijke uitstraling van hout, maar hout vereist veel onderhoud en verkleurt. Envirodeck houtcomposiet is een duurzame, biobased oplossing met dezelfde natuurlijke uitstraling als hout. Maar is in tegenstelling tot hout niet gevoelig voor vocht, versplintering, rot én verkleuring.

Met Envirodeck heeft u een onderhoudsvriendelijke terras-, galerij- of balkonvloer met de look en feel van hout. Doordat de planken in de massa zijn gekleurd en voorzien van UV-stabilisators, verkleuren de plankprofielen vrijwel niet. Daarnaast zijn Envirodeck houtcomposiet planken niet alleen zeer bestendig tegen buiteninvloeden, brand en micro organismen, ze zijn ook milieuvriendelijk!

Envirodeck bestaat namelijk uit 52% loofhoutstof afkomstig uit de meubelindustrie en 45% gerecycled HDPE kunststof en na hun lange theoretische levensduur volledig recyclebaar. Zo bouwen we samen aan een circulaire toekomst!

Uitvoeringen

OVER ENVIRODECK

Envirodeck is een biobased houtcomposiet dat leverbaar is in 3 kleuren: antracietgrijs, naturelbruin en koffiebruin. Het is net als hout te be- en verwerken, er geen speciaal gereedschap benodigd. Daarnaast heeft het nog tal van voordelen: zo splintert het niet, is het bestendig tegen o.a. termieten, rot, pekel, chloor, (zee)water en micro-organismen (zoals algen) en beschikt het over een blijvend hoog antislipniveau (R11).

Wilt u het terras of balkon nog persoonlijker maken of de terras-, balkon of galerijvloer verhogen/opplussen? Hiervoor hebben wij een passende oplossing! Naast Envirodeck houtcomposiet hebben wij ook het Envirolift aluminium fundatieprofiel in combinatie met Raptor terrasdragers in ons assortiment. Envirodeck is ook als maatwerk leverbaar in afwijkende kleuren of afmetingen, mits er wordt voldaan aan de minimale afname. Zo krijgt elk project een unieke uitstraling met zicht op de toekomst!

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Envirodeck, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.