Home » Envirodeck » Solid Deck

Solid Deck

Solide, massieve houtcomposiet planken met een hoge brandklasse (Cfl), een lage rookklasse (s1) en geen druppelgedrag (d0) bij brand. Zeer geschikt voor galerijen, (dak)terrassen en trappen. Leverbaar in 3 kleuren en vergrijst niet.

Envirodeck Solid Deck houtcomposiet planken (140×19) zijn tweezijdig toepasbaar; de ene zijde is voorzien van 9 groeven en de andere een natuurlijk ogende houtnerfstructuur. Gemaakt van loofhoutstof (52%) ingekapseld door gerecycled HDPE kunststof (45%) en diverse hoogwaardige additieven (3%). Standaard leverbaar in lengtes van 3660 mm in de kleuren: antraciet, naturelbruin en koffiebruin. Op projectbasis zijn afwijkende kleuren ook mogelijk. 

Het Solid Deck beschikt als één van de weinige houtcomposiet planken standaard over brandklasse Cfl-s1-d0 volgens EN 13501-1. Dit maakt het geschikt voor toepassing in vluchtwegen op hoogte. De planken zijn makkelijk in onderhoud, verkleuren vrijwel niet en behouden hun antislipniveau (R11) ook tijdens natte weersomstandigheden. Na de lange levensduur, zijn de massieve houtcomposiet planken 100% recyclebaar.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Afmetingen

19 x 140 (145) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

21,72 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Gepreegde nerfstructuur

Realisaties

  • In 2012 zijn de galerijen, gangpaden en het dakterras van het complex Buenos Aires te Kop …
  • In 2014 zijn de galerijen van een appartementencomplex in Amstelveen voorzien van 700 m2 E…
  • In 2012 zijn de galerijen van het Hazelaar appartementencomplex voorzien van 2.300 m2 maat…

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirodeck Solid Deck, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.