Home » Envirodeck » Solid Deck

Solid Deck

Solide, massieve composiet planken met een hoge brandklasse (Cfl), een lage rookklasse (s1) en geen druppelgedrag (d0) bij brand. Zeer geschikt voor galerijen, (dak)terrassen en trappen. Leverbaar in 3 kleuren en vergrijst niet.

Envirodeck Solid Deck massieve composiet planken (140×19) zijn tweezijdig toepasbaar; de ene zijde is voorzien van 9 groeven en de andere een natuurlijk ogende houtnerfstructuur. Gemaakt van loofhoutstof (52%) ingekapseld door gerecycled HDPE kunststof (45%) met diverse hoogwaardige additieven (3%) teogevoegd. Standaard leverbaar in lengtes van 3660 mm in de kleuren: antraciet, naturelbruin en koffiebruin. Op projectbasis zijn afwijkende kleuren mogelijk. NIEUW: nu ook als maatwerk in brandklasse Bfl-s1-d0 leverbaar! 

Het Solid Deck beschikt als één van de weinige massieve composiet planken standaard over brandklasse Cfl-s1-d0 volgens EN 13501-1. Dit maakt het geschikt voor toepassing in vluchtwegen op hoogte als bijvoorbeeld composiet galerijvloer. De brandveilige composiet planken zijn makkelijk in onderhoud, verkleuren vrijwel niet en behouden hun antislipniveau (R11) ook tijdens natte weersomstandigheden. Na de lange levensduur, zijn de massieve WPC planken 100% recyclebaar.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. voor de Solid Deck massieve composiet planken klik op de onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Afmetingen

19 x 140 (145) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

21,72 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 | optioneel Bfl-s1-d0

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Gepreegde nerfstructuur

Realisaties

  • 2000 m2 aan galerijen, gangpaden en dakterras voorzien van cedarbruine Envirodeck planken.
  • In 2014 zijn 700 m2 galerijen van een wooncomplex te Amstelveen voorzien van Solid Deck.
  • Galerijen van het Hazelaar wooncomplex voorzien van 2.300 m2 maatwerk Solid Deck planken.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirodeck Solid Deck, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.