Home » Envirodeck » Mega Deck

Mega Deck

Robuuste, holle houtcomposiet planken met wanddiktes van 8 mm speciaal ontworpen voor steigers en loop-/fietsbruggen. Zwaar belastbaar en één van de weinige houtcomposietplanken die geschikt is voor overspanningen tot wel 800 mm.

Envirodeck Mega Deck holle houtcomposiet planken (190 x 42 mm) zijn door hun robuuste ontwerp geschikt voor veel bestaande onderconstructies en hebben standaard een zeer slipvast oppervlak (R11, ook als het vochtig is). De plank is dubbelzijdig toepasbaar; de ene zijde is voorzien van vier grove groeven en de andere heeft een fijn geborsteld oppervlak. Het robuuste en slimme ontwerp maakt het geschikt voor overspanningen tot wel 800 mm. Dit maakt de planken zijn zeer geschikt voor toepassingen in steigers of loop- en fietsbruggen, maar ook voor zwaarbelaste terrassen in de horeca zoals restaurants en hotels. De holle kamers bieden de mogelijkheid om kabels voor bijvoorbeeld ingebouwde verlichting en/of luidsprekers (maar ook o.a. polyethyleen waterleiding of bierleidingen) onzichtbaar én beschermd weg te werken. Standaard leverbaar in de kleur koffiebruin, optioneel ook leverbaar in de kleuren antraciet en naturelbruin.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Afmetingen

42 x 190 (198) x 3.660/4.880 mm

Gewicht kg/m2

29,55 kg/m2

Brandklasse

Dfl-s1-d0 | optioneel Bfl-s1-d0

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • In 2021 zijn de galerijen van zorgcomplex De Batting in Harlingen voorzien van koffiebruin…
  • Voor de Pirate Experience op Sint-Maarten hebben wij het scheepsdek van het café/restaura…
  • Voor ”Wet ’n Wild” aan de Zegersplas in Alphen aan de Rijn hebben wij Solid Deck pla…

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirodeck Mega Deck, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.