Home » Envirodeck » Classic Deck Pro

Classic Deck Pro

Massieve houtcomposietplanken met een hoge brandklasse. Eenvoudig en snel met clips te monteren. Zeer geschikt als balkon-, (dak)terras- of galerijvloer en rondom waterpartijen. Leverbaar in 3 kleuren en standaard voorzien van brandklasse Cfl-s1-d0 (EN 13501-1).

De massieve Classic Deck Pro houtcomposiet planken van Envirodeck worden vanwege de eenvoudige verdekte montage veel toegepast in balkon-, (dak)terras- of galerijvloeren. De plank is dubbelzijdig toepasbaar, hierbij is één zijde voorzien van 26 fijne groeven terwijl de andere kant over een fijne geborstelde houtnerfstructuur (type 4) beschikt. Standaard leverbaar in 3 sprekende kleuren: antraciet, naturelbruin en koffiebruin. Op projectbasis zijn afwijkende kleuren mogelijk.

De plank warmt niet snel op door de zon en is zeer bestendig tegen (zee)water, dit maakt het bijvoorbeeld ideaal voor gebruik rondom grote waterpartijen. Daarnaast is het mogelijk de Envirodeck Classic Deck Pro in vluchtwegen op hoogte toe te passen, omdat het standaard over een hoge brandklasse beschikt (Cfl-s1-d0 volgens EN 13501-1). Classic Deck Pro kan zowel op hardhouten als metalen onderslagen worden geplaatst met behulp van een verdekt clipsysteem. Houd bij de montage rekening met een werkende breedte van 155 millimeter. 

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Afmetingen

23 x 150 (155) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

28,06 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • In 2011 is de binnenplaats van het Diakonessenziekenhuis in Utrecht voorzien van holle Env…
  • In 2014 zijn 1320 m2 aan vlonders en dakterras van de CONO Kaasmakers kaasfabriek in Werel…
  • In 2007 is de Waddenhaven in Vlieland voorzien van 4.500 m2 aan Envirodeck steigerdekken i…

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Envirodeck Classic Deck Pro, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.