houtcomposiet planken

Niets overtreft de natuurlijke schoonheid van hout, maar onderhoud en verkleuring kunnen problemen opleveren. Dat is waar Envirodeck houtcomposiet planken, een duurzame en biobased oplossing, het verschil maken. Met dezelfde natuurlijke uitstraling als hout, zijn deze composiet planken uitermate bestendig tegen vocht, versplintering, rot en verkleuring.

De composiet plank met minimaal onderhoud

Als u op zoek bent naar composiet planken die minimale onderhoud vereisen voor uw terras, galerij of balkonvloer, dan zijn Envirodeck composiet planken uw ideale keuze. Door hun unieke kleuring en UV-stabilisatie verkleuren deze composiet planken vrijwel niet, en ze zijn bovendien brand- en micro-organismebestendig, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Biobased en circulaire houtcomposiet planken

Envirodeck houtcomposiet planken, vervaardigd uit 52% loofhoutstof van de meubelindustrie en 45% gerecycled HDPE kunststof, zijn een voorbeeld van duurzaamheid in de wereld van composiet planken. Na hun lange theoretische levensduur kunnen deze composiet planken volledig worden gerecycled. Dit maakt ze bijzonder aantrekkelijk voor renovatie- en transformatieprojecten waar duurzaamheid een prioriteit is.

Uitvoeringen composiet planken

OVER ENVIRODECK HOUTCOMPOSIET PLANKEN

Deze biobased composiet planken zijn verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren: antracietgrijs, naturelbruin en koffiebruin. Envirodeck composiet planken vereisen geen speciaal gereedschap voor verwerking, zijn bestand tegen diverse externe factoren, en bieden een duurzame antislip-oplossing.

Envirodeck biedt u ook de mogelijkheid om uw terras of balkon een persoonlijk tintje te geven met onze Envirolift aluminium fundatieprofiel en Raptor terrasdragers. We kunnen ook maatwerk leveren in afwijkende kleuren of afmetingen, zolang er aan de minimale afname wordt voldaan. Met onze composiet planken krijgt elk nieuwbouw-, transformatie- of renovatieproject een unieke, toekomstgerichte uitstraling.

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Envirodeck composiet planken, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.