Home » Geen categorie » Brugdekplanken

Brugdekplanken

Op zoek naar slijtvaste antislip brugdekplanken voor een loop- of fietsbrug? Zoek niet verder, de Mega Deck planken van Envirodeck bieden de uitkomst! Deze zijn zeer slijtvast, eenvoudig in onderhoud en snel met clips te monteren.

Onze robuuste Mega Deck brugdekplanken zijn perfect voor loop- of fietsbruggen. Deze Envirodeck planken kunnen namelijk overspanningen tot wel 800 mm aan en hebben een aangenaam antislip oppervlak dat ook als de planken vochtig zijn behouden blijft. De materiaalsamenstelling en dichtheid zorgen ervoor dat de planken bijna niet verkleuren en goed bestendig zijn tegen vocht of slijtage.

Standaard is het Mega Deck brugdek uit voorraad leverbaar in de kleur koffiebruin en optioneel in naturelbruin of antracietgrijs. De holle profielen zijn 42 mm dik, 190 mm breed en leverbaar in lengtes van 3.660 of 4.880 mm. Montage middels clips, gezien de grote overspanning is het geschikt voor veel bestaande constructies en de holle kamers kunnen gebruikt worden voor het handig wegwerken van kabels of buizen. Het slimme ontwerp met de trapeziumkamers staat ook toe de plank in de breedte in te korten indien het niet mooi uitkomt ten aanzien van de uiteindes van de loop- of fietsbrug.

Onderhoud kan simpelweg met een dweil en een sopje, grondige reiniging kan met de hoge druk in waaiervorm op gepaste afstand zodat het oppervlak niet beschadigd. De profielen zijn eenvoudig te monteren en weer te demonteren voor onderhoud en optioneel om te draaien (groef of geborstelde zijde). Het heeft een aangenaam en slijtvast antislip oppervlak (r11) dat goed tegen vocht kan.

Kleuren

Productspecificaties

Het Mega Deck is vrij recent toegevoegd aan ons assortiment dus vergeleken met ons Classic of Solid deck iets beperkter qua documentatie. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis en helpen u graag op weg ook ten aanzien van maatwerkoplossingen.

Afmetingen

42 x 190 (198) x 3.660/4.880 mm

Gewicht kg/m2

29,55 kg/m2

Brandklasse

Dfl-s1-d0 | optioneel Bfl-s1-d0

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • Scheepsdek van de Pirate Experience op Sint-Maarten zijn Mega Deck planken.
  • Steigers, vlonders en zitelementen voorzien van onze robuuste Mega Deck planken.
  • Op de ”Wet ’n Wild” steigers te Zegersplas liggen onze Mega & Solid Deck planken.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Brugdekplanken, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.