Home » Geen categorie » Galerijvloer renovatie

Galerijvloer renovatie

Galerijvloer realiseren met houtcomposiet planken? Geen probleem! Ons houthoutcomposiet blijft langdurig antislip, is veilig voor gebruik op vluchtwegen en verkleurt vrijwel niet. Om deze redenen zijn een groot aantal galerijvloeren in Nederland en België al voorzien van onze planken.

De perfecte keuze voor uw galerijvloer renovatieproject

Galerijvloeren van Envirodeck houtcomposiet profielen staan bekend om hun hoge kwaliteit, lange levensduur en onderhoudsarme karakter. Envirodeck WPC combineert hierbij de warme uitstraling en feel van hout met de duurzame voordelen van kunststof. Het materiaal is veel bestendiger en onderhoudsvriendelijker dan hout en is na zijn lange theoretische levensduur ook nog eens volledig recyclebaar. Dus niet alleen een slimme en duurzame keuze voor uw galerij renovatie project maar het verdient zich over tijd vaak ook nog terug!

Een Envirodeck houtcomposiet galerijvloer verkleurt vrijwel niet, blijft gripvast ook als het vochtig is en heeft een hoge brandklasse (Cfl volgens EN-13501-1). Deze hoge brandklasse in combinatie met weinig rookvorming (s1) en geen druppelvorming(d0) maken de Solid en Classic Deck Pro planken geschikt voor galerijvloeren op hoogte die ook als vluchtweg dienen.

Wij hebben over de jaren heen al veel galerij projecten voorzien van duurzame, fraaie en onderhoudsarme composiet Solid Deck planken. De planken behouden door de UV-stabilisators hun uiterlijk en behoeven weinig onderhoud. Optioneel is het in een verhoogde uitvoering leverbaar, ideaal voor het levensloopbestendig maken van de leefomgeving. Met een voegrubber is het tevens mogelijk de vloer op te sluiten zodat hemelwater, schoenzand of kleine objecten niet meer door het dek kunnen vallen.

Kleuren

Productspecificaties

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van onze composiet galerijvloeren, over de jaren heen hebben wij reeds honderden locaties al voorzien van een hoogwaardige, onderhoudsarme en brandveilige galerijvloer. Een aantal van deze projecten kunt u op onze website bezichtigen.

Massieve composiet planken voor galerijvloer renovatie

Afmetingen

19 x 140 (145) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

21,72 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Gepreegde nerfstructuur

Realisaties

  • In 2014 zijn 700 m2 galerijen van een wooncomplex te Amstelveen voorzien van Solid Deck.
  • Galerijen van het Hazelaar wooncomplex voorzien van 2.300 m2 maatwerk Solid Deck planken.
  • De galerijen van het Maasplaza wooncomplex zijn voorzien van ons Envirodeck Solid Deck.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Galerijvloer renovatie, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.