Home » Geen categorie » Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken

Op zoek naar composiet terrasplanken? Zoek niet verder! Wij hebben composiet terrasplanken die lang mee gaan, eenvoudig te monteren zijn en bovendien weinig onderhoud behoeven. Door de slimme materiaalsamenstelling warmen de planken amper op, verkleuren ze vrijwel niet en zijn ze na hun lange levensduur volledig recyclebaar.

Envirodeck composiet vlonderplanken zijn perfect voor het realiseren van een onderhoudsarme vlonder die lang mee gaat en een aangenaam antislip niveau heeft. De plank is eenvoudig middels clips te monteren en tweezijdig toepasbaar. De ene zijde heeft 26 fijne groeven en de andere heeft een fijn geborsteld oppervlak. De samenstelling zorgt er tevens voor dat de plank niet te heet wordt en aangenaam blijft voor blote voeten en dieren.

Een composiet Classic Deck Pro vlonderplank van Envirodeck bestaat voornamelijk uit loofhoutstof (52%) in combinatie met een hoogwaardige HDPE kunststof matrix. Op deze manier worden de warme look en feel van hout met de duurzame voordelen van kunststof gecombineerd. Het materiaal verkleurt vrijwel niet, slijt amper en behoudt zijn antislip niveau ook als het vochtig is. Na zijn lange theoretische levensduur van meer dan 50 jaar is het materiaal volledig recyclebaar.

Voor het verhogen van de vlonder hebben wij ook verschillende opties in het assortiment. Zo kunt u met de Raptor verstelbare terrasdragers de onderconstructie eenvoudig en stabiel ondersteunen tot hoogtes van wel ~265 mm. Met MAX vloerdragers in combinatie met een balksteun is het mogelijk zelfs bijna een meter te behalen. Optioneel kan er gekozen worden voor om de vlonder naden dicht te maken met een speciaal voegrubber. Dit zorgt ervoor dat water in de lengterichting wordt afgevoerd en kleine objecten niet meer tussen het dek kunnen vallen.

Kleuren

Productspecificaties

Voor meer informatie betreffende de Envirodeck composiet vlonderplanken kunt u onze documentatie pagina raadplegen. Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg.

composiet vlonderplank

Afmetingen

23 x 150 (155) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

28,06 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • Binnenplaats Diakonessenziekenhuis is voorzien van holle Envirodeck composiet planken.
  • In 2014 zijn 700 m2 galerijen van een wooncomplex te Amstelveen voorzien van Solid Deck.
  • De galerijen van het Maasplaza wooncomplex zijn voorzien van ons Envirodeck Solid Deck.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Composiet vlonderplanken, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.