Home » Geen categorie » Composiet terrasplanken

Composiet terrasplanken

Op zoek naar composiet terrasplanken? Zoek niet verder! Wij hebben composiet terrasplanken die lang mee gaan, eenvoudig te monteren zijn en bovendien weinig onderhoud behoeven. Door de slimme materiaalsamenstelling warmen de planken amper op, verkleuren ze vrijwel niet en zijn ze na hun lange levensduur volledig recyclebaar.

Composiet terrasplanken die verdekt met clips te plaatsen zijn, weinig onderhoud behoeven en vrijwel niet verkleuren? Dat kunnen alleen de Classic Deck Pro planken van Envirodeck zijn. Ons WPC/houtcomposiet wordt reeds al meer dan 15 jaar aan de zakelijke markt geleverd en ligt al op honderden terrassen in Nederland en België.

Een Envirodeck composiet terrasplank wordt gemaakt van 52% loofhoutstof, 45% HDPE kunststof en 3% hoogwaardige procesadditieven. Het is een van de weinige composietplanken die gebruikt maakt van loofhoutstof waardoor het minder gevoelig is voor vocht en een hogere brandklasse mogelijk is. Niet voor niks beschikken de Classic Deck Pro en Solid Deck plank over brandklasse cfl-s1-d0 waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vluchtwegen op hoogte.

Het materiaal warmt niet snel op en behoudt zijn anti-slip niveau zelfs als het materiaal nat is. Eenvoudig en snel middels clips te monteren op torsiearm hardhout. Het is bij de montage met name belangrijk dat de plank goed kan ventileren en er voldoende ruimte is vrijgelaten rondom en aan de uiteinden. Vergeleken met hout zet houtcomposiet zich meer uit in de lengte dan de breedte.

Kleuren

Productspecificaties

Onze terrasplanken zijn standaard uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Friesland. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben veel ervaring en kennis is huis en helpen u graag op weg. Via de knop Documentatie vindt u meer informatie betreffende het Classic Deck Pro.

Afmetingen

23 x 150 (155) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

28,06 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • 1320 m2 aan vlonders en dakterras van de CONO kaasfabriek zijn voorzien van Envirodeck.
  • Binnenplaats Diakonessenziekenhuis is voorzien van holle Envirodeck composiet planken.
  • 2000 m2 aan galerijen, gangpaden en dakterras voorzien van cedarbruine Envirodeck planken.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Composiet terrasplanken, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.