Home » Geen categorie » Composiet balkonvloer

Composiet balkonvloer

Massieve houtcomposiet planken met een hoge brandklasse. Eenvoudig en snel met clips te monteren. Zeer geschikt als balkon-, (dak)terras- of galerijvloer en rondom waterpartijen. Leverbaar in 3 kleuren en standaard voorzien van brandklasse Cfl-s1-d0 (EN 13501-1).

De massieve houtcomposiet balkonvloer planken van Envirodeck zijn een slimme en fraaie keuze bij het realiseren van balkonvloeren op hoogte. De planken zijn leverbaar in 4 sprekende kleuren en dubbelzijdig toepasbaar waarbij de ene zijde 26 fijne groeven heeft en de andere een fijne geborstelde houtnerfstructuur (type 4). De planken zijn 150 mm breed, 23 mm dik en standaard in lengtes van 3.660 mm leverbaar.

Envirodeck houtcomposiet balkonvloer planken hebben een hoge dichtheid waardoor vuil zich slecht in of op het materiaal kan hechten. Dit zorgt ervoor dat de planken vrij eenvoudig en snel te reinigen zijn maar ook erg bestendig zijn tegen slijtage. Het materiaal is door-en-door gekleurd en voorzien van UV-stabilisators waardoor de planken zelfs na een lange buitenexpositie vrijwel niet verkleuren.

Classic Deck Pro profielplanken zijn standaard uit voorraad leverbaar in de kleuren antracietgrijs, naturelbruin en koffiebruin. Eenvoudig met een clip verdekt te monteren. Het materiaal heeft een hoge brandklasse (Cfl-S1-d0) en mag om deze reden worden gebruikt in vluchtwegen op hoogte. Een houtcomposiet balkonvloer behoeft veel minder onderhoud, is makkelijker om te monteren en gaat stukken langer mee dan houten alternatieven.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.
balkonvloer

Afmetingen

23 x 150 (155) x 3.660 mm

Gewicht kg/m2

28,06 kg/m2

Brandklasse

Cfl-s1-d0 EN 13501-1

Antislipniveau

R11 DIN 51130

Oppervlak

Drainagegroeven, Geschuurde nerfstructuur

Realisaties

  • Binnenplaats Diakonessenziekenhuis is voorzien van holle Envirodeck composiet planken.
  • 1320 m2 aan vlonders en dakterras van de CONO kaasfabriek zijn voorzien van Envirodeck.
  • In 2014 zijn 700 m2 galerijen van een wooncomplex te Amstelveen voorzien van Solid Deck.

De juiste oplossing voor uw project

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Geen categorie Composiet balkonvloer, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.