RIWOOD PK OPEN GEVELPROFIELEN

Op zoek naar open gevelprofielen op basis van rijstvliescomposiet? De PK profielen van RIWOOD zijn breed inzetbaar en esthetisch amper te onderscheiden van tropisch hardhout. Het heeft een natuurlijke look en feel maar biedt de duurzame voordelen van kunststof.

Kenmerken

  • Uiterst vochtbestendig

  • Optisch & haptisch als hout

  • Met simpel gereedschap te verwerken

  • 100% recyclebaar

  • Bestendig tegen schimmels en termieten

Omschrijving

Het RIWOOD PK open gevelprofielen worden gemaakt van composietmateriaal op basis van polymeer gebonden rijstschil silica. Ze zijn robuust maar toch licht van gewicht en ogen/voelen als tropisch hardhout. Het PK130.20 profiel is geschikt voor zowel gevel- als vloertoepassingen. Er is geen speciaal gereedschap benodigd bij de verwerking; het materiaal is gewoon net als hout te verwerken en standaard in 4 sprekende kleuren leverbaar. De RIWOOD profielen kunnen in diverse verbanden zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd, mits de onderconstructie dat toelaat. Check hiervoor de bijbehorende verwerkingsvoorschriften. Optioneel leverbaar in een hoge brandklasse (EN 13501 B-s3-d0). Meer weten? Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Uitsluitend voor de zakelijke markt.

KLEUREN

RIWOOD teak

TEAK

RIWOOD antraciet

ANTRACIET

RIWOOD Walnoot

WALNOOT

Riwood palissander

PALISSANDER

RIWOOD PK OPEN GEVELPROFIELEN

PK75.18

PK75 18 riwood open gevelprofielenPK75 18 riwood open gevelprofielen
Profielafmetingen75 x 18 mm
Lengtes3 m
Gewicht0,72 kg/m1
HOH afstand regelwerk400 mm
OppervlakGeschuurd
MontageFCS 130 x 17 clip

PK130.20

7 d f profiel riwood7 d f
Profielafmetingen129 x 19 mm
Lengtes3 m
Gewicht1,9 kg/m1
HOH afstand regelwerk400 mm
OppervlakGeschuurd
MontageU clips

PK200.20

PK.20020 naturel
Profielafmetingen199 x 19 mm
Lengtes3 m
Gewicht2,9 kg/m1
HOH afstand regelwerk400 mm
OppervlakGeschuurd
MontageU clips

PK RIJSTVLIESCOMPOSIET OPEN GEVELPROFIELEN

RIWOOD PK open gevelprofielen zijn uitzonderlijk in termen van duurzaamheid en bestendigheid tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Zelfs bij onderdompeling in water wordt het oppervlak niet aangetast en behoudt het zijn oorspronkelijke vorm. Het materiaal is vrij van knoesten, neemt vrijwel geen vocht op en kan niet gaan splinteren. Daarnaast hoeft u ook niet bang te zijn voor ongedierte, insecten of schimmels. In vergelijking met hout behoeven de PK rijstvliescomposiet profielen niet te worden gebeitst of geverfd om hun mooie uiterlijk over lange periodes te behouden. Standaard zijn deze profielen leverbaar in 4 sprekende kleuren in standaardlengtes van 3m. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Voor een optimale bescherming is het mogelijk een additionele oppervlakte veredeling op het materiaal aan te brengen.