Home » RIWOOD » CP gevelpanelen

CP gevelpanelen

Circulaire gevelpanelen van rijstvliescomposiet voor gesloten, geventileerde gevels. In de massa gekleurd en leverbaar in 4 kleuren. Onderhoudsarm met de look & feel van hout. Optioneel verkrijgbaar in brandklasse B-s3-d0 volgens EN 13501-1.

Creëer met de lichtgewicht RIWOOD CP gevelpanelen eenvoudig en snel een stijlvolle en natuurlijk ogende gevel die niet te onderscheiden is van hout. RIWOOD wordt gemaakt uit 15% rijstvlies (afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie), 26% calciet (bijproduct van drinkwaterzuivering) en 52% post production recycling kunststof. Standaard leverbaar in 4 natuurlijke kleuren. De paneeltypes kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd, maar ook onderling gemixed. Standaard leverbaar in brandklasse D-s3-d0 en optioneel leverbaar in brandklasse B-s3-d0 volgens EN 13501-1. Mits er wordt voldaan aan de minimale afname. 

RIWOOD CP panelen kunnen onderdeel zijn van een gevelsysteem waarin componenten van derden zijn verwerkt. Aan dergelijke gevelsystemen worden strenge eisen gesteld, onder meer dienen er dan end-use brandcertificaten van de betreffende gevelopbouw te worden overlegd. Wij kunnen hierin niet voorzien, omdat wij halffabricaten leveren en geen complete gevelsystemen. Daarnaast zijn wij niet de aangewezen partner voor het geven van bouwadviezen, noch voor het uitwerken van (gevel)details, daar wij geen bouwtechnisch ingenieursbureau zijn.

Kleuren

Productspecificaties

Voor direct toegang tot o.a. databladen, testcertificaten, verwerkingsinstructies, specificaties, brochures e.d. klik op onderstaande button. Via de website download, print, deelt of mailt u eenvoudig alle gegevens, zodat u het later nog eens rustig kunt teruglezen óf het direct met de aannemer of architect kunt delen.

Realisaties

  • De balustrades van 5 viaducten langs de N34 “hunebed highway” zijn bekleed met rijstvl…
  • De gevel van chalet-Loretto is voorzien van RIWOOD gevelbekleding in de kleur walnoot.
  • De gevel van deze woning is inclusief de bewegende garagedeur, voorzien van RIWOOD.

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over RIWOOD CP gevelpanelen, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze Privacybeleid.