Home » Innovaties » Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Deze holkamer rechthoek profielen zijn specifiek ontwikkeld voor producenten van buiten jaloezieën. Deze profielen bieden de producenten de mogelijkheid om een universele jaloezie te ontwikkelen en produceren waarbij de klant de keuze heeft uit verschillende materialen zoals RIWOOD, hout en/of aluminium, al naar gelang het budget en de wensen op het gebied van duurzaamheid.

Een RIWOOD buitenjaloezie bestaat uit rijstvliescomposietprofielen in een lichtgewicht en beweegbaar mechanisme. Een fraaie en verstelbare oplossing voor o.a. terrassen, pergola's of balkons ter bescherming tegen wind, regen of hitte. Het innovatieve systeem creëert een aangename en goed geventileerde ruimte die met name bescherming biedt tegen de zon. Het RIWOOD PK80.20L profiel biedt hierbij de onderhoudsarme voordelen van kunststof maar heeft de fraaie uitstraling van tropisch hout. Zo zijn de profielen goed bestand tegen weersomstandigheden en hebben zeer weinig onderhoud nodig. Zeker vergeleken met hout verdient dit zich over tijd wel weer terug. De RIWOOD PK80.20L buitenjaloezieën zijn nieuw in ons assortiment, er is hierom nog weinig documentatie beschikbaar.

Kleuren

Productspecificaties

Er is op dit moment nog niet veel beschikbaar ten aanzien van documentatie over dit product.

PK80.20L
Afmetingen: 80 x 20 mm
Type profiel: buitenjaloezie
Gewicht: 1 kg/m
Lengtes: 1 m
Benodigd voor 1 m²: 4 stuks
Metaalkleuren: antraciet, wit & zwart

pk 80 20 700 150 zonwering

Realisaties

  • 5 viaduct balustrades langs de N34 “hunebed highway” bekleed met rijstvliesmateriaal.
  • De gevel van chalet-Loretto is voorzien van RIWOOD gevelbekleding in de kleur walnoot.
  • De gevel van deze woning is inclusief de bewegende garagedeur, voorzien van RIWOOD.

De juiste oplossing voor uw project.

Graag gaan wij met u in gesprek over de juiste oplossing voor uw project. Wilt u meer informatie over Innovaties Buitenjaloezieën, technische details of specificaties? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons Privacybeleid.