Buzon dragers opnieuw in Eigen Huis en Tuin!

Op vrijdag 9 december waren de vloer- en tegeldragers van Buzon voor de tweede keer dit jaar te zien in het RTL 4 klusprogramma Eigen Huis & Tuin. Ditmaal werden ze gebruikt om een dakterras in Delft te transformeren tot een waar paradijsje. Wij mochten ook ditmaal de dragers van Buzon leveren.

De dragers werden hierbij gebruikt voor twee verschillende terras elementen:

  • Ter verhoging van keramische tegels (tegeldragers)
  • Ter verhoging van een loopbruggetje (terrasdragers)

“Voor het plaatsen van de tegels wordt gebruik gemaakt van tegeldragers. De tegeldragers zijn makkelijk te verstellen zodat ze zelfs op een scheef dak waterpas kunnen staan. Het type tegeldrager is afhankelijk van de ondergrond en het soort tegel.”

eht buzon tegeldragers terrasdragers (2)eht buzon tegeldragers terrasdragers (1)

Voor deze aflevering hebben ze uitsluitend gebruik gemaakt van de PB serie vloerdrager, met een PB-TAB 3mm voor de tegels. Voor de meeste toepassingen waarbij balken moeten worden ondersteund raden wij trouwens wel aan de PB-KIT-5 balksteun te gebruiken. Meer over dit type vloerdrager kunt vinden op de Buzon PB serie productpagina.

Bestellen kan via een offerte aanvraag op deze website.

Voor meer informatie kunt u de video over het dakterras hier bekijken

ontwerp

Over Fiberplast & Buzon tegeldragers

Fiberplast zijn van 21 december t/m 6 januari gesloten i.v.m. de kerstvakantie. Buzon orders zijn vanaf 12 december niet meer mogelijk, deze worden na de vakantie zo snel mogelijk verwerkt. Fiberplast is al bijna 10 jaar de officiële distributeur van Buzon dragers in Nederland en op niet exclusieve basis in Vlaams België. Wij hebben veel ervaring en kennis ten aanzien van het vakkundig opplussen van vloeren. Bekijk gerust eens de vele Envirolift referentiesprojecten waar wij materiaal hebben geleverd. Tevens kunt u natuurlijk ook een offerte of een monsterpakket aanvragen.