RIWOOD DKG RIJSTVLIESCOMPOSIET TERRASPROFIELEN

Last van een glad terras, balkon of galerij? Dat is verleden tijd! De DKG terrasprofielen van RIWOOD op basis van rijstvlies hebben een comfortabel antislip niveau, zijn 100% houtvrij en zeer bestendig tegen buiteninvloeden. Ze hebben de look en feel van tropisch hardhout en blijven langdurig mooi met minimaal onderhoud.

Kenmerken

  • Uiterst vochtbestendig

  • Optisch & haptisch als hardhout

  • Met simpel gereedschap te verwerken

  • 100% recyclebaar

  • Bestendig tegen schimmels en termieten

  • Hoge brandklasse Bfl-S3-d0

Omschrijving

RIWOOD DKG rijstvliescomposiet terrasprofielen, bestaande uit rijstschillen gebonden door een hoogwaardige polymeer, voelen en zien eruit als tropisch hardhout. Het is echter veel minder gevoelig dan hout, denk hierbij in termen van verkleuring, levensduur of weersbestendigheid. Het materiaal is daarnaast vrij van knoesten en splinters en kan goed tegen vocht, chloor of zout. Dit maakt het de perfecte oplossing voor buitenvloeren die in de nabijheid van waterpartijen liggen waarop men veel blootsvoets loopt. Neem bijvoorbeeld een dek rondom een zwembad of vijver. RIWOOD terrasprofielen van rijstvliescomposiet bieden veel praktische en esthetische voordelen ten opzichte van conventionele materialen zoals hout of volkunststof. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLEUREN

RIWOOD teak

TEAK

RIWOOD antraciet

ANTRACIET

RIWOOD Walnoot

WALNOOT

Riwood palissander

PALISSANDER

RIWOOD DKG TERRASPROFIELEN

DKG 125.22S

DKG 125 22 S RIWOODDKG 125 22S
ProductcodeDKG 125.22S
Afmetingen124 x 21 mm
Lengte3 m
Gewicht2,45 kg/m1
Benodigd voor 1m2Ong. 8 m1
OppervlakGeschuurd
MontageT-clips

DKG 125.22SR

DKG 125 22SR profiel RIWOODDKG 125 22SR profiel
ProductcodeDKG 125.22SR
Afmetingen124 x 21 mm
Lengte3 m
Gewicht2,45 kg/m1
Benodigd voor 1m2Ong. 8 m1
OppervlakGroeven
MontageT-clips

DKG 125.22SZ

RIWOOD 125 22szDKG 125.22SZ
ProductcodeDKG 125.22SZ
Afmetingen124 x 21 mm
Lengte3 m
Gewicht2,45 kg/m1
Benodigd voor 1m2Ong. 8 m1
OppervlakGeborsteld
MontageT-clips

Realisaties

DKG RIJSTVLIESCOMPOSIET TERRASPROFIELEN

Het RIWOOD DKG terrassysteem is uitzonderlijk in termen van duurzaamheid en biedt uitstekende weerstand tegen vrijwel alle weersomstandigheden, inclusief hoge vochtigheid. Zelfs bij onderdompeling in water wordt het oppervlak niet aangetast en behoudt het zijn oorspronkelijke vorm. Het materiaaloppervlak is daarnaast vrij van knoesten en kan niet gaan splinteren. Ook hoeft men niet bang te zijn dat het oppervlak wordt aangetast door ongedierte, insecten of schimmels. In vergelijking met hout behoeven DKG rijstvliescomposiet terrasprofielen niet te worden gebeitst om hun mooie uiterlijk te behouden. Standaard zijn deze profielen leverbaar in 4 sprekende kleuren in de standaardlengtes van 3m. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.