RIWOOD CP rijstvliescomposiet gevelpanelen

De tijd van periodiek de gevel beitsen of verven is voorbij! RIWOOD CP gevelprofielen op basis van rijstvlies zijn 100% houtvrij, zeer bestendig tegen buiteninvloeden en volledig circulair. Ze hebben de look en feel van tropisch hardhout en blijven langdurig mooi met minimaal onderhoud.

Kenmerken

  • Uiterst vochtbestendig

  • Optisch & haptisch als hout

  • Met simpel gereedschap te verwerken

  • 100% recyclebaar

  • Bestendig tegen schimmels en termieten

Omschrijving

RIWOOD CP gevelpanelen bestaat uit rijstvliescomposiet geproduceerd van polymeer gebonden rijstschil silica. Creëer met de lichtgewicht profielen eenvoudig en snel een robuuste en natuurlijk ogende buiten- of binnenmuur die optisch en haptisch niet te onderscheiden is van tropisch hardhout. Het RIWOOD materiaal is net als hout te verwerken en is standaard leverbaar in 4 prachtige kleuren. De profielen kunnen middels schroeven in diverse profiel combinaties zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. Optioneel leverbaar in een hoge brandklasse (EN 13501 B-S3-d0). Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLEUREN

RIWOOD teak

TEAK

RIWOOD antraciet

ANTRACIET

RIWOOD Walnoot

WALNOOT

Riwood palissander

PALISSANDER

RIWOOD CP gevelpanelen

CP95S

CP95S RIWOOD
Lengte3 m
Gewicht1,10 kg/m1
HOH regelwerk300 mm
Werkende breedte105 mm
MontageBlinde schroefmontage
Benodigd voor 1m2Ong. 10 m1
OppervlakGeschuurd

CP140S

CP140S RIWOODcp140s profiel
Lengte3 m
Gewicht1,44 kg/m1
HOH regelwerk300 mm
Werkende breedte150 mm
MontageBlinde schroefmontage
Benodigd voor 1m2Ong. 6,67 m1
OppervlakGeschuurd

CP280S

CP280S RIWOODcp280s profiel
Lengte3 m
Gewicht2,68 kg/m1
HOH regelwerk300 mm
Werkende breedte307 mm
MontageBlinde schroefmontage
Benodigd voor 1m2Ong. 3.28 m1
OppervlakGeschuurd

Realisaties

CP RIJSTVLIESCOMPOSIET GEVELPANELEN

Met RIWOOD CP gevelpanelen creëert u een fraaie gevel die optisch en haptisch op tropisch hardhout lijkt. Het materiaal neemt geen water op en zwelt, vervormt of barst niet bij blootstelling aan temperatuurschommelingen. Het oppervlak is vrij van knoesten en behoeft niet gebeitst te worden. De CP rijstvliescomposiet gevelpanelen zijn standaard in vier sprekende kleuren leverbaar. Door de samenstelling van unieke materialen kunnen RIWOOD-profielen worden gebruikt om uitzonderlijk duurzame en milieuvriendelijke gevels te creëren. CP gevelpanelen zijn gecertificeerd voor gebruik in publieke toepassingen. Uitsluitend voor de zakelijke markt.