RIWOOD CP gevelprofielen

Met de CP gevelprofielen van RIWOOD kunt u een onderhoudsarme en brandveilige gevel realiseren die lang mee gaat. Het materiaal is zeer bestendig tegen buiteninvloeden en heeft de look en feel van tropisch hardhout.

Kenmerken

  • Uiterst vochtbestendig

  • Optisch & haptisch als hout

  • Met simpel gereedschap te verwerken

  • 100% recyclebaar

  • Bestendig tegen schimmels en termieten

Omschrijving

Het RIWOOD gevelsysteem bestaat uit hoogwaardige profielen gemaakt van een composietmateriaal op basis van rijstschil silica en polymeren, in combinatie met diverse slimme bevestigingscomponenten. Ze worden gebruikt om robuuste en goed geventileerde bekleding op buiten- en binnenmuren te construeren dat optisch en haptisch lijkt op tropisch hardhout. Het RIWOOD materiaal is net als hout te verwerken en is standaard in 4 sprekende kleuren leverbaar. De profielen kunnen middels clips in diverse verbanden zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. Optioneel zijn de profielen ook leverbaar in een hoge brandklasse, dit met name voor gebruik op hoogte. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

KLEUREN

teak

TEAK

antraciet

ANTRACIET

cedar

WALNOOT

riwood pallisander

PALISSANDER

RIWOOD CP gevelprofielen

CP 95S

CP95S RIWOOD
Product codeCP 95S
Lengte1, 2, 3 of 4 m
Zichtvlak100 mm
Gewicht1,10 kg/m1
Benodigd voor 1m2Ong. 10 m1
OppervlakGeschuurd

CP 140S/SZ

CP140S RIWOODcp140s profiel
Product codeCP 140S/SZ
Lengte1, 2, 3 of 4 m
Zichtvlak150 mm
Gewicht1,44 kg/m1
Benodigd voor 1m2Ong. 6,67 m1
OppervlakGeschuurd/Geborsteld

CP 280S

CP280S RIWOODcp280s profiel
Product codeCP 280S
Lengte1, 2, 3 of 4 m
Zichtvlak305 mm
Gewicht2,68 kg/m1
Benodigd voor 1m2:Ong. 3.28 m1
OppervlakGeschuurd

Realisaties

HET CP GEVELSYSTEEM

Het RIWOOD CP gevelsysteem omvat een compleet geventileerd gevelsysteem van rijstvliescomposiet dat optisch en haptisch lijkt op tropisch hardhout. Het materiaal neemt geen water op en zwelt, vervormt of barst niet bij blootstelling aan temperatuurschommelingen. Ze zijn vrij van knoesten en hoeven niet gebeitst te worden. De profielen zijn standaard in vier sprekende kleuren leverbaar. Door de samenstelling van unieke materialen kunnen RIWOOD-profielen worden gebruikt om uitzonderlijk duurzame en milieuvriendelijke gevels te creëren die brandveilig zijn. Het CP-systeem is gecertificeerd voor gebruik in publieke toepassingen.