SOUNDBOARD – geluidscherm planken

Het Envirodeck Soundboard is speciaal ontworpen voor toepassing in geluidschermen langs snelwegen. Het holkamer profiel verkleurt bijna niet en graffiti of verf hecht vrijwel niet aan het materiaal.

Kenmerken

  • Uitstekende geluidsdemping – tot wel 36 dB!

  • Zeer bestendig tegen graffiti – verf of olie hecht zicht slecht aan het materiaal.

  • Verkleurt bijna niet! Minder dan 5% kleurverschil bij een buitenexpositie van 10 jaar.

Toepassingen

Envirodeck Soundboard geluidscherm planken zijn een Mega Deck uitvoering die speciaal voor toepassing in geluidschermen is ontwikkeld. Deze plank onderscheidt zich in dit segment door de biobased samenstelling, de uitstekende bestendigheid tegen graffiti en de hoge kleurvastheid. Daarnaast is het vergeleken met traditionele oplossingen een zeer licht-gewicht oplossing die snel te plaatsen is en toch voor een hoge geluidsdemping zorgt (35 dB!). De Soundboard is standaard leverbaar in de kleur koffiebruin en antracietgrijs en aan beide zijden voorzien van een fijn geborsteld oppervlak (type 4).

Bekijk referentie op Google maps

De plank

Offerte aanvragen

EIGENSCHAPPEN ENVIRODECK® SOUNDBOARD GELUIDSCHERM PLANKEN

ANTRACIETGRIJS KOFFIEBRUIN
Geluidscherm planken soundboard Mega-deck-composiet-brugdekdelen Geluidscherm planken

Realisaties

Over het Soundboard

Het Soundboard is ontwikkelt in samenwerking met een grote plaatser van geluidschermen rondom wegen in Nederland & België. Deze kwam voort uit de vraag naar een biobased oplossing die vrijwel niet verkleurt, weinig onderhoud behoeft en bij beschadigingen modulair te vervangen zou zijn. Andere voordelen van het materiaal zijn dat verf zich er slecht aan kan hechten en dat het een lange theoretische levensduur heeft. Kortom, Envirodeck is een goed biobased alternatief voor traditionele materialen als glas, staal of kunststof. Het helpt mee met het verduurzamen van woon- en werkomgevingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, bij grote afnames kunnen wij ook meer ten aanzien van kleur en oppervlaktestructuren.

Mega Deck envirodeck
Contact
Realisaties
Documentatie