Accessoires

Diverse accessoires uit het Buzon assortiment, deze zijn te gebruiken in combinatie met alle vloerdrager series; PB, DPH & BC. Denk hierbij aan hellingcorrectors, tegelklemmen tot aan stelsleutels.

U-E10/20

ue 1020 vulrubberue1020

Vulrubber voor op de kop van de drager. Dit ter stabilisatie van de tegel, verschuivingen tegen te gaan en contactgeluid demping.

U-PH5

UPH5hellingcorrector

Hellingcorrector voor onder de drager, hiermee kan men hellingen compenseren of creëren. Stapgewijs per 0,5% in te stellen.

U-KEY

U KEYu key okay

Handige stelsleutel waarmee men de drager op hoogte kan afstellen als deze al geplaatst is.

U-PAD

U PADU PAD vb

Opvulplaats voor onder de drager in 3,6 of 10mm. Max. 2 stapelbaar en niet geschikt voor pvc dakbedekking. Kijk hier voor meer informatie.

U-SL80

SL80waterpas 22

Handige waterpas waarmee men precies de helling kan vaststellen. Gebruik is sterk aan te raden in combinatie met de U-PH5.

U-FOOT

footkeyfoot

Handige tool om vloerdragers op hoogte in te stellen middels de voet. Met name erg aan te raden bij hoge vloerdragers.

U-EDGE

U EDGE TABu edge tabs

Aanpasbare steun die op de kop van de drager wordt toegepast. Vergemakkelijkt afwerking langs muren, kan met alle mogelijke legpatronen en tegelvormen worden gebruikt. Gebruik altijd in combinatie met U-TABS en EDGE-UE10/20.

U-WALL

U WALL

Afstandshouder voor op de kop van de drager die 5mm ruimte schept tussen tegels en muur. Bevordert waterafvoer en maakt het terras beter bestendig tegen zware water- & sneeuwval.

U-WASHER

u washerU WASHER 2

Kit waarmee men tegels kan vastmaken en beter bestand te maken tegen windstoten. Erg aan te raden bij tegelterrassen op hoogte. Maak het met de VIS bevestigschroef.

U-EDGE-E10/20

u edgeu edge ue

Vulrubber voor op de U-EDGE. Dit ter afstelling, verschuivingen tegen te gaan en contactgeluid te dempen.

U-WALL-E10/20

u wall 2u wall ue vb

Vulrubber voor op de U-WALL. Dit ter kalibratie van de tegels, verschuivingen tegen te gaan en contactgeluid te dempen.

U-VIS-WASHER

u visU VIS VB

Bevestigingsschroef om de U-WASHER vast te maken aan de drager. Dit maakt de tegelvloer een geheel en beter bestendig tegen wind.

U-EDGE-TABS

u tabs

Klein voegje die men makkelijk in de U-EDGE kan klikken, blijven draaibaar en zijn verschuifbaar. Afhankelijk van de gewenste tegelvorm en hoek af te stellen.

U-LD-3050

tegelklem 39-50tegelklem nieuw

Handige tegelklem waarmee men tegels in of uit het dek kan plaatsen/halen. Geschikt voor tegels tussen de 30 – 50 cm. Ook makkelijk als men onderhoud wil plegen of kabels wil leggen in de onderliggende ruimte.

U-LD-5065

Tegelklem 50-60tegelklem nieuw

Handige tegelklem waarmee men tegels in of uit het dek kan plaatsen/halen. Geschikt voor tegels tussen de 50 – 65 cm. Ook makkelijk als men onderhoud wil plegen of kabels wil leggen in de onderliggende ruimte.

Toelichting accessoires

Iedere Buzon accessoire is speciaal ontwikkeld om een bepaald probleem op te lossen of het algemene werk te vergemakkelijken en te versnellen. Met name onze vaste klanten weten deze oplossingen zeer te waarderen. Of het nou gaat om een terras, vlonder of galerij; Buzon kan een complete oplossing aanbieden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

garantie 30 jaar accessoires